Hjortstek till Påsk!

Byt ut lammsteken mot en hjortstek.

Recept:

Bryn steken i het stekpanna och krydda med salt och peppar. Stek sedan vidare i ugn på 100° värme i 2-3 timmar. Den färdiga steken ska ha en kärntemperatur på 70-75°. Skiva steken tunt och servera med ugnsstekta grönsaker och en god sås.

Vi har även rökt kött och hjortkorv med smak av vitlök eller peppar.

Ring Sara-Britta på 070-2288284

Är du intresserad av andra styckdetaljer kan du kolla vidare under produkter eller klicka här

Ha en trevlig påsk önskar Resele Jakt och Hjort!

Sugen på hjortstek? Styckdetaljer till försäljning

Vi har just nu jagat färdigt för säsongen. Detta innebär att vi inte har några fler lådor till försäljning för tillfället, men du kan redan nu boka din låda inför hösten. Kolla vidare under produkter/ försäljning hjortkött. Däremot har vi en del styckdetaljer till försäljning redan nu. titta på det under fliken produkter/ styckdetaljer, rökt kött och korv. Hör av dej till Sara-Britta så ordnar vi något.

Vinnare i våra tävlingar

Under vårt första år har vi haft två tävlingar.

Tävling 1.

De första 50 som bokade en köttlåda hos Resele Jakt & Hjort kunde vinna en halv hjort. Glad vinnare var Eva Lindbäck från Sollefteå

Tävling 2.

Den andra tävlingen var en frågesport med 1 X 2 frågor. Priser var 1.a pris en jaktdag i hägnet, 2:a pris en hjortstek 3:e pris ett rökt hjärta.

1:a pris vann Per Fahleén, Resele som hade alla rätt och gissade fel på hjortpluttarna med endast 13 st.

2:a pris gick gick till Per Håsteen, Resele

Eftersom herr Fahlén inte hade någon jägarexamen bytte han pris med herr Håsteen som under sin dag i hägnet fick fäll sin första hjort!

3:e pris gick till Ebonita Olsson, Sollefteå

Tävling! Vinn en halv hjort!

De första 50 som bokar en köttlåda har chans att vinna en halv hjort! dvs om du bokar en halv hjort får du en lott i lotteriet och bokar du en hel hjort får du två lotter i lotteriet. Första pris är en halv hjort. Lådan innehåller en halv el hel styckad och paketerad hjort. En hel hjort väger mellan ca 50 -60 kg (slaktvikt) och priset för köttet är 109:- /kg. Boka via vår mail eller ring till Sara-Britta på tele 070-2288284

Första kalven i hägnet!

För ett par dagar sedan satt jag vid köksbordet och fick se den allra första kalven smyga förbi vid foderborden! Två dagar senare fick jag den här bilden!

Första kalven!

Första kalven!

Den låg helt stilla i gräset! Så jag tog min bild och lämnade den sedan ifred!